Book et privatarrangement

 

Står du og mangler det rigtige sted til din næste fest? Så er du i trygge hænder hos HEART, hvor vores personale sørger for, du får den fest, du ønsker i flotte, arkitektoniske omgivelser.

Med de høje og lyse lokaler med plads til 150 gæster, udsigten over parken og bassiner og den direkte udgang til den store, delvist overdækkede terrasse har HEART Café de ideelle rammer for kulinariske oplevelser i forbindelse med alle typer af arrangementer.

Vi skræddersyr arrangementet efter dine ønsker - Hvis HEART Café ikke selv tilbereder maden, har vi et samarbejder med eksterne leverandører - blandt andet Zink & Munday.

Derudover er det muligt at lave en specialaftale, hvor dine gæster får adgang til de aktuelle kunstudstillinger på HEART i forbindelse med din fest.

Vi arrangerer fx konfirmationer, barnedåb, bryllupper og runde fødselsdage.

Her kan du se konkrete priseksempler på, hvordan et tilbud f.eks. kunne se ud, men naturligvis skræddersyr vi også tilbuddene efter dine ønsker.

 

Priseksempel_Dagsfest.pdf

Priseksempel_Aftenfest.pdf

Priseksempel_Bryllupsfest.pdf

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

For booking af private arrangementer, der ligger inden for vores normale åbningstid 11.00 - 16.00
kontakt Pia Beyer cafe@heartmus.dk.

For booking af private arrangementer, der ligger udenfor museets åbningstid 10.00 - 16.00 eller erhvervsarrangementer kontakt Britta Sandager bs@heartmus.dk.