Gratis offentlige omvisninger

herning art sha 3398HEART. Foto: Iwan Baan

 

Hver anden søndag holder vi offentlige omvisninger med en kunstfaglig guide, som viser rundt i de aktuelle udstillinger.

De offentlige omvisninger er gratis, efter entrebilletten er betalt, og forudbestilling er ikke nødvendig. Der er plads til højst 30 personer på en offentlig omvisning, og hvis I er en gruppe på 10 personer eller flere, bedes I booke en omvisning på forhånd, som I selv betaler for. 

Vi gør opmærksom på, at der ikke vil være offentlige omvisning d. 3. september 2017 grundet udstillingsskift.

 

DER ER OFFENTLIGE OMVISNINGER PÅ FØLGENDE SØNDAGE KL. 13.00-14.00

 

d. 10.dec
d. 7. jan.
d. 21. jan.
d. 4. feb.
d. 18. feb.
d. 4. marts
d. 18. marts
d. 1. april
d. 15. april
d. 29. april
d. 13. maj
d. 27. maj
d. 10. juni
d. 24. juni

OMVISNINGER FOR GRUPPER

HEART tilbyder også omvisninger for grupper om kunst, museet og med udgangspunkt i forskellige temaer som museets arkitektur, historie med mere. Alle omvisninger er på en time, men de kan forlænges og kombineres efter ønske.

Gruppeomvisninger skal forudbestilles.

> Book en omvisning

 

 Omvisningstilbud På HEART

Varighed : 1 time

Tag med på en rejse,  hvor du  bliver klogere på kunstneren Piero Manzoni  og hans samtid, men og så møder samtidskunst  inspireret af  Manzonis virke.  Omvisningen tager udgangspunkt i udstillingen Painting With Time And Space: From Zero To The 60’s Avantgarde , og du  vil bl.a. opleve  værker af Lucio Fontana der snitter i maleriets overflade, farveløse malerier af Piero Manzoni og Otto Piene der får lyset til at danse i en ”lysballet”. Det er en zone af stilhed – et sted med mulighed for at begynde fra nul – det er ZERO.

I udstillingen ved siden af ”Shit on Piero Manzoni ”  tager den belgiske kunstner Wim Delvoye  tråden op fra Piero Manzoni med både bid og humor. Her er der fokus på kroppen og kroppes udsondringer. Manzoni signerede levende kvinder og  emballerede sine fækalier,  Delvoye går imidlertid skridtet videre. Du vil møde et levende kunstværk,  tatoverede grise, en maskine der omdanner mad til afføring og læbestiftsfarvede analaftryk!

 

TAG FROKOSTEN MED PÅ TUR

HEART Café tilbyder lækre madpakker to-go til kun 50 kr. Madpakken består af vand, sandwich, æble og chokolade.