HEARTbeat - Efterårsferie for store og små

Efterårsferien på HEART står i gamingens tegn! Vi holder både familieværksted og familieomvisning og alle dage i uge 42 er der masser af dejligt tegnegrej i værkstedet til fri afbenyttelse, så kom og leg med! HEART Café byder hele ugen på en lækker toastmenu til ekstra god feriepris. Børn og unge under 18 har gratis adgang. Vi holder ekstraordinært efterårsferie-åbent mandag d.15. oktober kl. 10 - 16. 

Familieværksted søndag d. 14. oktober kl. 13.00 - 14.30 og 14.30 - 16.00
Vi har forvandlet museet til et spilunivers, hvor I både kan spille jer igennem et udvalg af de mest ikoniske spil fra klassiske arkademaskiner og konsoller og prøve kræfter med spil fra den helt nye VR-verden. Kom og leg med, når vi sammen oplever computerspilsudstillingen NEXT LEVEL, og dernæst går i værkstedet og fremstiller vores helt egne spil-inspirerede collager!
Pris: 20 kr. pr. barn, tilmelding ej nødvendig.
Målgruppe: familier med børn

Familieomvisning på og inde i Elia lørdag d. 20. oktober kl. 15.00 - 16.00
Vi mødes ved Elia i Birk
Kom og oplev nordens største skulptur Elia af kunstneren Ingvar Cronhammar sammen men en kunstfaglig omviser. I får rig lejlighed til at udforske, lege og spørge om, alt hvad der falder jer ind!
Målgruppe: familier med mindre børn
Omvisningen er gratis, ønsker man at se de aktuelle udstillinger før familieomvisningen betales entré.

Efterårsferietilbud i HEART Café
Pac Man toast med skinke og ost + 1 sodavand 50 kr.
Kage og saft 20 kr.

 

HEARTbeat er HEARTs eventprogram, der skaber rum for nye oplevelser med afsæt i kunsten. HEARTbeat er stedet hvor du kan smage, lytte, føle og skabe med dem du holder af og danne nye fællesskaber. I efterår/vinter 2018 byder HEARTbeat indenfor til brunchbuffet og koncert, familieværksted, temaomvisninger, jule-designermarked, blid hatha yoga og meget mere som løbende bliver offentliggjort på vores hjemmeside og sociale medier.