Efterårsferie for store og små

 

HEART byder indenfor til efterårsferie for store og små med et væld af spændende oplevelser for hele familien. Hele ugen har vi særlig familierabat for voksne i følge med børn: 2 for 1 på entrébilletten og børn og unge under 18 år har som altid gratis adgang til museet.

Hele ugen kan du gøre et kup til bogudsalg i HEART Shop. Kunst-, arkitektur-, design- og børnebøger/kataloger. Spar mindst 40%. 

HEART Cafe serverer hele ugen børnevenlige lækkerier som tillæg til det normale menukort: 

Toast med urtemayo:  35 kr.
Pulled pork burger: 50 kr. 
brownie med brændt marengs: 30 kr. 


Søndag d.13. oktober

Kl. 11 - 13: Brunchbuffet og livemusik v/ Hans Henning

Brunchbuffet inkl. juice, the og kaffe ad libitum, pris: 189 kr.
Særpris for medlemmer af HEART Club: 169 kr.
Børn t.o.m. 10 år: 60 kr.
Børn under 3 år: Gratis

Tilmelding HER (kan også købes på dagen i HEART Café)

 

Kl. 12 . 13.30 og kl. 13.30 -15: Familieværksted
Målgruppe: familier med børn
Familieværkstedet er tilrettelagt således, at børnene som det første bliver inddraget i en kort dialogbaseret omvisning i udstillingen. Her lader vi os inspirere af jubilæumsudstillingens forunderlige og tankevækkende univers. Vi går på opdagelse blandt værkerne og samler inspiration til det kreative arbejde iværkstedet. Vi taler om, hvordan de enkelte kunstnere forholder sig til den jord, vi står på, og den himmelhvælving der sejler forbi over os og skaber vores egne værker med inspiration fra udstillingen.

Pris: 20 kr. pr. barn, tilmelding ej nødvendig.
Kom i god tid da der er begrænset deltagerantal, og vi booker efter princippet “først til mølle”.

 

Kl. 13 -14: Gratis offentlig omvisning

Gå på opdagelse i vores aktuelle udstillinger i selskab med en kunstfaglig guide. Omvisningen er gratis efter betalt entré.

 

Lørdag d.19. oktober

Kl. 14 -15: Gratis børneomvisning

Vi går på opdagelse i museets jubilæumsudstilling og sætter værker under lup. Omvisningen er tilpasset mindre børn i alderen 5-10 år. Børnene vil sammen med den kunstfaglige omviser lege detektiver, føle, sanse og følge ledetråde i udstillingen, der leder os frem til, hvad værkerne er lavet af. Efter detektivarbejdet sætter vi vores eget fingeraftryk på æg, og går i kunstneren Piero Manzonis fodspor.