Intimkoncert med HUSH

hush

Fredag d. 15. november
Middag i HEART Café fra kl. 18
Koncertstart kl. 20 

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i 2018, hvor bandet spillede flere udsolgte turnéer, ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”.

Duoen bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag, deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.00 solgte albums er de en af DK’s største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.

Gennem årene har de turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres nordiske americana inspirede unvivers. Live, leverer HUSH som altid, en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Før koncerten er det muligt at nyde et lækkert måltid i HEART Café.
Menu: Kalv m. hvidløg, timian og citron, stegte kartofler med rygeost og karse. Hertil hovedsalat m. mandler og syrlig vinaigrette

Vegetaralternativ: Bagt knoldselleri m. persillegremolata, stegte kartofler med rygeost og karse. Hertil hovedsalat m. mandler og syrlig vinaigrette

For yderligere info og køb af billet se
HER