Soul Fitness på HEART

soul fitness

Lørdag d. 22. august kl. 9 - 12 og 13 -16.

Soul Fitness – dans dig glad og bevæg dig til mere balance i krop, hoved og hjerte

Hjerteforeningens helt nye ”laboratorium” for livsbekræftende oplevelser P.S. I Love You – inviterer dig til at være med, når de den 22. august kommer forbi HEART med eventet ”Soul Fitness”.

Drømme om at skulle nå alt på en gang og en lidt for lang to-do-liste kan få en til at stresse igennem dagen. Med Soul Fitness giver vi dig et rum til at komme helt ned i kroppen og skabe balance – både fysisk og mentalt – gennem en række try-outs og inspirerende ord fra vores instruktører.

Du kommer til at prøve kræfter med bl.a. yoga, Body SDS-træning og Groove Dance, som på hver deres måde styrker hovedet, kroppen og hjertet. Og du kommer til at møde en madmentor, som ikke dikterer strenge kostplaner og regler, men tager udgangspunkt i det hele menneske.

Vi lover, at du kommer afsted fra eventet med en god følelse af balance og inspiration til at komme godt videre i hverdagen med hjertet i centrum.

Mød instruktørerne
Laura, vores yogainstruktør, er også både etnolog, holistisk coach og nummerolog. Ida, der instruerer Body SDS-sessionen, er også både personlig træner og mindfulness-instruktør. Mynthe, som er instruerer Groove Dance, er også yogainstruktør og på vej til at blive psykomotorisk terapeut. Sidst er der Nadja, der som madmentor er ekspert i psykologien bag sundhed.

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at være med? Så tilmeld dig HER