HEARTbeat eventprogram 2018

 

opera

 

HEARTbeat - sommerens puls i kunst, mad og musik
Nyt eventprogram april – juni

HEART fejrer genkomsten af solens varme med eventprogrammet HEARTbeat. HEARTbeat er kunst, mad og musik for alle - og med alle. HEARTbeat er stedet hvor du kan smage, lytte, føle og skabe med dem du holder af og danne nye fællesskaber.

HEARTbeat er stedet hvor du kan finde det helt nye design før det kommer i butikkerne, vinde fede præmier, se den største kunst og selv være med til at skabe skøre, sjove og smukke værker. Det er stedet hvor du kan høre musik fra de største stjerner herhjemme og de helt nye spirende stjernefrø - måske er det endda dig selv der skal spille?

HEARTbeat er fem dage hvor du kan komme gratis på museum, få mad for en skilling, og blive rig på oplevelser.

Program forår 2018

2. april
Kl 11.00 - 13.00: Påskebrunch-buffet og koncert med Xiame Degas Trio i HEART Café.

Nyd en lækker brunchbuffet kl 11-13 i HEART Café til tonerne af Xiame Degas Trio. Drømmen om den tropiske brasilianske varme, kan få enhver til at smile og komme i godt humør. Til koncerten med Xiame Dégas Trio kan du opleve originale kompositioner i et autentisk setup. Det er dansk brasilianske Xiame Dégas på vokal/akk. guitar og broderen Balalli Dégas på percussion og dansk togoianske Johanna Agbedoglo på vokal/perc.


Kl. 13.00 -14.30 og kl. 14.30 – 16.00 Familieværksted
Bliv kunstner for en dag og hent inspiration i museets spændende udstilling med 14 nye værker af Asger Jorn!
Vi lader fantasien råde, slipper kontrollen og kaster os ud i nogle vilde farveeksperimenter! Værkstedsaktiviteterne
sættes i gang kl. 13.00 og igen kl. 14.30, hvor vi begynder med en kort guidet tur i udstillingen sammen med billedkunstner og mag. art Lone Just Andersen.
Pris for deltagende børn: 20 kr. Gratis for klubmedlemmer·

Kl. 13.00 -15.30: Strikkeworkshop for alle interesserede v/ strikdesigner Albert Reinholdt Østergaard –vær med til at lave en kæmpe strikinstallation i HEARTs foyer

Bliv viklet ind i garn mens tonerne af lækker jazz- og latinmusik spiller i baggrunden. Vi laver "lemmestrik" som er en stor strikket installation, der strikkes med fingre, hænder, arme og hvad end du kan finde på. Meningen er, at så mange mennesker som muligt skal strikke på installationen, og du behæver ikke være strikkemester, selv helt nybegynder kan være med til at farvelægge den flotte foyer med kæmpestrik!


Kl 14.00-15.00: Romsmagning.

Forkæl dine smagsløg med et udvalg af 5 udsøgte romvarianter for kun 150 kr. Vi smager på: Plantation Panama Old Reserve Vintage 2004, Plantation Jamaica Old Reserve Vintage 2002, Plantation Trinidad Old Reserve Vintage 2003, Plantation Barbados Old, Reserve 2002, Clement Rhum Vieux Agricole VSOP


13. april
Intimkoncert med Pernille Rosendahl

Koncert med Pernille Rosendahl i udstillingen Asger Jorn og HEART Highlights. Før koncerten er der mulighed for at nyde en let middag i HEART Café. 

13. maj
Kl 11.00 - 13.00: Brunchbuffet i HEART Café og koncert med A-Duo

Kl 13.00 - 14.00: Offentlig omvisning

Kl. 13.00 -15.30: Workshop - skab et megaværk i HEARTs foyer
I samarbejde med en gruppe studerende fra VIA University College vil kunstner og arkitekt Ida Marie Lebech skabe et megaværk i foyeren på HEART og alle er velkomne til at være med!

Værket består af tre store skulpturelle tekstile installationer, som hænger frit i rummet, åbne for berøring og bevægelse i samspil med publikum.Tekstilerne er restmateriale fra produktionen på EGEtæpper. 

Kl 10 - 16: Designermarked med designere fra VIA Fashion & Furniture

26. maj
Koncert med Peter Lodahl akkompagneret af Marianna Shirinyan
. Før koncerten er der mulighed for at nyde en let middag i HEART Café. 


10. juni

Kl 11.00 - 13.00: Brunchbuffet  koncert med A-Duo i HEART Café. Tilmelding til brunch og koncert via dette link 

For yderligere info kontakt Thilde Nyborg: tnn@heartmus.dk