Udstillinger

Aktuelle udstillinger

 

 

Holgers Valg - indkøb 2000 - 2014

10.05.14 - 24.08.14  

 

 

 

Siden 2000 er HEARTs samling blevet udvidet, og et væld af spektakulære værker har sluttet sig til museets skatkammer. Direktør Holger Reenberg har nøje udvalgt de nyeste skud på stammen, og udstillingen Holgers Valg giver netop indblik i, hvordan museets samling støt og roligt vokser sig større.

 

Udstillingen bugner af ikoniske værker af bl.a. John Kørner, Per Kirkeby, Tove Storch, Troels Wörsel, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Ingvar Cronhammar og ikke mindst direktørens absolut favoritkunstner: Jannis Kounellis.

 

Publikum kan glæde sig til et bredt udvalg af værker, der spænder over alt fra skulpturer og malerier til videoer og installationer.

 

LÆS MERE HER

 

  

Cory Arcangel - All the Small Things

 

 

Det er med stor glæde, at HEART kan præsentere den første danske soloudstilling med den amerikanske kunstner Cory Arcangel (født 1978).

Selvom Arcangel kun er 35 år gammel, har han været anset som en pioner inden for anvendelsen af digitale teknologier i samtidskunst i over 10 år. Hans tidlige banebrydende værker blev skabt ved at hacke sig ind i Nintendo spilkassetter fra 1980’erne. I disse værker formåede han på én og samme tid at italesætte en nostalgi for gammel teknologi, mens han også påpegede, hvor nemt det er at manipulere vores oplevelse af den.

Glæd jer til kunstneren, der forvandler den kommercielle verden til kunst og poesi.

Udstillingen er forlænget frem til d. 21. september 2014.

Læs mere >>> HER

 

Offentlige omvisninger

 

Vil du se de aktuelle udstillinger med en kyndig guide? Så kom med på en af vores offentlige omvisninger.

Se mere om hvornår her

 

 

 

 

 

Tips

 

Se HEARTs

aktivitetskalender >>

 

Åbningstider

 

Tirsdag - søndag   10-17
Mandag  lukket
   
Evt. afvigelser annonceres her>>

 

Entrépris

 

Voksne: DKK 75
Grupper 8 pers: DKK 50
Pens. / stud. DKK 50

Børn/unge under 18:

Gratis