Kulturklippekort

KULTURKLIPPEKORT = TRE KULTURKLIP = TRE FANTASTISKE OPLEVELSER = 250 KR.

Her kan du købe et kulturklippekort, som giver adgang til tre kulturoplevelser fra en lang – og lækker – liste over kulturkliparrangementer hos kulturstederne i Herning.

Et kulturklippekort koster 250 kr., og for det kan du selv vælge, om du vil til koncerter, opera, i teatret, kongrescentret, til foredrag eller stand up. For eksempel. Dine tre kulturklip er dine. Men du skal nok ikke vente for længe med at købe, for der bliver kun sat 500 kulturklippekort til salg. HEART de med i klippekortet med 2x gratis entrébillet og to stk valgfri smørrebrød. Klippet gælder fra d. 29. januar. Se mere og bestill dit klippekort HER

Det er kulturen i Herning Kommune, der fejrer genåbningen med dette helt særligt tilbud. Spillesteder, teatre og museer i Herning Kommune er for længst genåbnet. Corona-nedlukningen er fortid. Vi kan igen være sammen om alt det, store kultur-oplevelser kan give os.

Listen over de mange kulturklip-arrangementer, du kan vælge frit imellem, finder du længere nede på siden – eller når du klikker “køb kulturklippekort”. Arrangementerne er fordelt hen over de kommende måneder.

Som du nok kan se, er der mange penge at spare – og mange stjernestunder at opleve.

Det står dig helt frit for at vælge for eksempel tre teaterforestillinger eller tre koncerter. Men HerningErKultur/retur er også en opfordring til at tage på en rask, kulturel rejse. Prøve noget nyt, se lidt forskelligt. Måske endda noget, du ikke kender så meget til i forvejen. Fejre, at pandemien har sluppet sit jerngreb og vi igen kan mødes derude, på kulturstederne. Opleve, danse, sanse, synge, blive bevæget. Sammen.

God fornøjelse.