Socle du Monde 2010 - Between Cultures

1Danh Vo, Socle du Monde, 2010

06.11.10 - 13.03.11

Socle du Monde – Between Cultures er den femte udgave af Socle du Monde biennalen, som for første gang finder sted på Hernings nye kunstmuseum, HEART.

Socle du Monde biennalens faste processuelle ramme er samarbejdet mellem kunstnere og erhvervsvirksomheder og uddannelses- eller andre offentlige institutioner, og den bærer i år undertitlen Between Cultures. Med denne titel ønsker biennalen at sætte fokus på den interkulturalisme, der handler om den kulturelle udveksling mellem mennesker og grupper med forskellig kulturel baggrund.

Til udstillingen har vi samlet et bredt felt af kunstnere fra hele verden. På vidt forskellig vis udfolder disse kunstnere det interkulturalistiske perspektiv for den besøgende og tegner et billede af et spor i kunsten, hvis rødder kan spores tilbage til 1960'erne.

I alt 14 danske og internationale kunstnere medvirker. De medvirkende kunstnere er: Christian Danielewitz, Christian Botale, Danh Vo, Hesselholdt og Mejlvang, Ismar Cirkinagic, Jannis Kounellis, Jens Haaning, Jette Hye Jin Mortensen, Joachim Hamou, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Marcelo Viquez, Nedko Solakov,Kimsooja og Thierry Geoffroy.

 

> Hent udstillingskatalog

> Hent kort beskrivelse af alle udstillingens værker