Chloe Wise - And Everything Was True

 

Vises indtil 30. august.

HEART præsenterer den første soloudstilling med den canandiske kunstner Chloe Wise (f.1990).

Som en del af HEARTs udstillingsprogram HEARTfuture er det museets store fornøjelse at præsentere den første solo museumsudstilling med den canadiske multimediekunstner Chloe Wise.

Med fokus på gruppedynamikker, begær, menneskelig interaktion og de sociale mediers magt over det konstante blik på os selv og andre, iscenesætter Wise fire rum i museets største udstillingssal, der kombinerer ældre værker med værker skabt specifikt til udstillingen på HEART. Gennem maleri, video og installation spørger Wise til vores individuelle behov for at blive set og anerkendt og til de sociale relationer og magtstrukturer, der både inkluderer og ekskluderer os fra hinanden. I sine hyperrealistiske malerier, spejlblanke installationer med hilsen til den nederlandske Nature Morte tradition, og film med både humoristisk og urovækkende menneskelig interaktion sætter Wise fokus på måden vi interagerer med hinanden på, hvordan vi ser hinanden og os selv.

Om kunstneren:
Chloe Wise er født i Montreal, Canada og bor og arbejder i New York. I 2014 banede Wises ”bread bags”-værker vejen for hendes kunstneriske gennembrud og hun er i dag på Forbes liste over de 30 personer under 30 år, der anses for at blive mest indflydelsesrige indenfor kunst og design.

HEARTfuture sætter fokus på yngre stjerner på den danske og internationale kunstscene. Future-programmet er udstillinger der tegner fremtiden og skaber rum for mødet med moderne samtidskunst fra hele verden.

 

HEARTfuture er støttet af Det Obelske Familiefond

Udstillingen er desuden støttet af:

AR Skilte