UDSOLGT Mød kunstneren Ole Aakjær

 

Søndag d. 24. oktober kl. 10 -14

Kunstneren Ole Aakjær udstiller netop nu en række af sine smukke linoleumstryk/mixed media i HEART Shop. Søndag d. 24. oktober lægger Aakjær vejen forbi HEART hvor han vil fortælle om sine værker. Deltagelse er gratis og blandt dagens gæster trækkes lod om et linoleumstryk til en værdi af 7500 kr.  Book billet HER

Museet byder på en forfriskning i forbindelse med arrangementet, og der er mulighed for at nyde en lækker brunch i HEART Café i tidsrummet 11-13. Brunch skal forudbestilles senest torsdag d. 21. oktober kl. 12 via dette link.

Ole Aakjær, der er udstillingsaktuel på Vejle Kunstmuseum, begyndte under corona-nedlukningen at udforske linoleumssnittet som medie. Om den nye retning fortæller Aakjær:  "Normalt ligger jeg jo "i blød" i vandfarve fra morgen til aften, men under coronaen lagde jeg i en periode akvarellen til side og begyndte at eksperimentere med en gammel teknik, som jeg ikke havde prøvet kræfter med siden folkeskolen. Det første snit var faktisk ret magisk. Jeg gik bare i gang - havde inden konkret idé, lod bare snitteværktøjet køre. Linoleum er et meget olieholdigt materiale, og der breder sig en besnærende duft, når arbejdet går i gang - på samme måde har snittearbejdet en lidt meditativ karakter, man forsvinder ligesom ind i arbejdet. En stor nydelse faktisk."